Szolgáltatások


Noszvaj, bizonyítottan az ország legtisztább levegőjű települése. Tárd ki nálunk este az ablakot, feküdj be az ágyba, és a reggelinél mond el nekünk, hogy aludtál?! Mi tudjuk a választ ugyan, de olyan jó mindig meghallgatni… nagyon igyekszünk, hogy ez így is maradjon.. Arra törekszünk, hogy kényelmet varázsoljuk köréd, falusi hangulattal fűszerezve. Arra törekszünk, hogy élményekkel, ízekkel, nyugalommal gazdagodj.. Itt pár sorban elolvashatod, hogy mivel fogsz nálunk találkozni:

Étkezés avagy Kóstold meg a falut!

  Reggeli a Vendégházban
     Kifejezetten figyelünk arra, hogy a reggeli asztalra a faluban készített és termelt termékeket tegyük le, ezért a füstölt kolbászt Elemértől, a tojást Ágitól, a kézműves sajtot a Sári Tanyáról, a lekvárt Évanénitől, a zöldséget pedig idényben a portákról szerezzük be.
     • Friss falusi reggeli tál (vegyesen minden finomság + frissen őrölt kávé, tea, tej
      • Friss Mini reggeli - gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt (tükör tojás, sült császár szalonnával, sonkás-sajtos francia pirítóssal +frissen őrölt kávé, tea, tej)


Ebéd és Vacsora a Faluban

 • Rozmaring a’la carte étterem
   • Borvacsora a Gazsi pincében (előre bejelentkezés)
    • Borvacsora a Thummerer pincében (előre bejelentkezés)
     • Nomád Hotel ( a stílusos vidéki éttermiség tagja) Nomád Trakta menü 5 fogása (előre bejelentkezés)
Noszvaj gasztronómiája egészen különös összetevőkből áll… A recept a következő: kiváló noszvaji borászok, hagyományos kemencék a portákon, a faluban élő nagymamák tudása, noszvaji házi lekvár, a vadászok zsákmánya és a tanyasi kézműves sajtok. És a helyek ahol az összetevők finomságokká alakulnak: A számos rangos díjjal büszkélkedő Thummerer Pince kemencéi, a Rozmaring étterem melynek főszakácsa és egyben tulajdonosa hosszú külföldi útjain szerzett tudását rakja le elénk az asztalra, és persze a helyi kisebb pincék borászai, akik az időt és energiát nem sajnálva vezetnek el minket kalandos történeteikkel, az első hordótól az utolsóig.

Szállás

Noszvaji vendégházunkban 7 db stílusosan kialakított apartman közül választhatnak vendégeink, melyek mérettől függően 2-5 fő számára nyújtanak kényelmes szállást. Pároknak francia ágyas, családoknak nagy két hálószobás apartmanjainkat ajánljuk. Az Emese Vendégház különleges építészeti adottságai lehetőséget adnak, hogy bátran ajánljuk:
 • képzőművészeti, tánc, jóga, főző kurzusoknak is
  • családi és baráti összejövetelnek
 • céges rendezvényeknek és csapat építő tréningeknek

A ház apartmanjai egytől egyig eltérő elrendezésűek, van ami kifejezetten pároknak ideális, van amely családoknak nyújt kényelmes elhelyezést úgy, hogy egy apartmanon belül de külön hálószobában tudnak pihenni a szülők és a gyerekek. Sokszor előfordult már, hogy több család közös pihenésére választottak minket, mert apartmanonként elszeparáltan ugyan, de a közös terekben összegyűlve, élvezhették az együtt eltöltött időt.